Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Tüzes paprika gél 100ml KFUTÓ TERMÉK!!!
Tüzes paprika gél 100ml KFUTÓ TERMÉK!!!
5 390 Ft

Tüzes paprika gél 100ml KFUTÓ TERMÉK!!!

Ints búcsút a narancsbőrnek a természet erejével! A Tüzes paprika gél csupa olyan növényt tartalmaz, mely rugalmasítja és feszesíti a bőrt. A gélt a cellulit kezelések hatékonyságának növelése céljából fejlesztettük ki. Paprika-, fahéj- és olajtartalmának köszönhetően még intenzívebb vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag eltávolítást segíti. A gél legfontosabb hatóanyaga a paprika, mely kapszaicinben gazdag, de tartalmaz karotinoid típusú festékeket (kapszantin, β-karotin, kapszorubin), cukrokat, flavonoidokat és vitaminokat (C, B2, B3, E). A gél másik komponense a fitoösztrogénekben gazdag, bőrpuhító hatású jukka, ami kellemes, lágy tapintásúvá teszi a bőrt.

Használat előtt feltétlen ajánljuk kozmetikus szakember véleményét kikérni. Nem megfelelő használat esetén maradandó bőrelváltozást okozhat!

5 390 Ft
Részletek

HASZNÁLATA OTTHON: Erőteljes keringésfokozó hatására a bőr kipirul, ez nem allergiás reakció. Közepes vastagságban vidd fel a narancsbőr sújtotta felületekre és fóliázd le. 20-25 perces hatóidő után mosd le a pakolást. Alkalmazhatod sportolás közben is. Kúraszerű használata ajánlott: 2–3 naponta 12–15 alkalommal használd. Ne feledd, hogy a megfelelő napi vízfogyasztás és a rendszeres mozgás fontos kiegészítője a kúrának. Kizárólag testre használd!

Adatok
code
3383435
kiszereles
100 ml
deliverytime
5 nap
Cikkszám
3383435