Regisztráljon most!  Kérdése van? Hívjon minket! +36301817887

Londa Blondoran-Blonding Powder Szőkítőpor 500gr
Londa Blondoran-Blonding Powder Szőkítőpor 500gr
bruttó 11 195 Ft

Londa Blondoran-Blonding Powder Szőkítőpor 500gr

Londa Blondoran Szőkítőpor 500g

bruttó 11 195 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
Részletek

Professzionális szőkítőpor , amely porzásmentes, akár 7 árnyalatnyi felvilágosítást biztosít a hajnak, biztos és kontrollált szőkítést biztosít. Az innovatív, lipidekkel dúsított formula a Hydroprotect technológián alapul, amely megvédi a hajat a fakulástól. Az oxidálószerrel való keverés krémes emulziót hoz létre, amely minden techikához alkalmazható.

Felhasználás és kezelés: ugyanazon termékcsalád oxidálószer keverékével kell alkalmazni, a kívánt szőkítési technikát alkalmazva és hagyja hőbevitel nélkül hatni. Ne használjon a fejbőr szintjén 20 (6%)-nál nagyobb oxidálószert. Professzionális használatra tervezett termék. Olvassa el figyelmesen és kövesse a használati utasításokat.

Figyelmeztetések: A termék allergiás reakciókat válthat ki. Ne használja a terméket, ha a (fej)bőr irritált vagy sebes/karcos. Nem szabad gyermek közelében tárolni a terméket. Kövesse a használati utasítást. Használjon védőkesztyűt. A termék hatékonyságának megőrzése érdekében minden használat után ajánlott lezárni. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
gőrzése érdekében minden használat után le kell zárni.

Adatok
code
3404124
Kiszerelés
500 gr
Várható szállítás
5 nap
Cikkszám
3404124
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek