Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Alfaparf Semi di Lino Smoothin Maszk 500ml
Alfaparf Semi di Lino Smoothin Maszk 500ml
8 750 Ft

Alfaparf Semi di Lino Smoothin Maszk 500ml

Semi di Lino Smoothin Maszk 500mlv

8 750 Ft
Részletek

Hajegyenesítő kezelési-maszk. Hidratálja és kezeli a lázadó és nehezen formázható hajat, miközben kiegyenesíti a hajszálakat és kiküszöböli a nedvesség vagy más külső tényezők által okozott villamosító hatást. Hatóanyagokat és speciális formulákat tartalmaz a lázadó haj simításához, kezeléséhez és védelméhez. A Climate - Proof, olyan hatóanyag, amely olyan filmet hoz létre, amely képes gátat képezni a nedvesség ellen. A Frizz Deafeat Pro növényi származék, amely védőrétegként működik a hajon. A haj akár 7 napig is megtartja az optimális hidratáltsági szintet különböző éghajlati viszonyok között, változó hőmérsékletű hőmérséklet mellett és az elektrifikáló hatás szabályozása akár 98%-os páratartalom mellett is 72 órán át tart. A maszk használata után a lázadó haj megszelídül, puha és csillogó lesz. A maszk nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Összetevők: Climate-Proof komplex, Frizz Defeat Protein, Shine Fix Komplex, Color Fix Komplex, Urban Defence Pro, vegán formula.

Használata: vigye fel a frissen mosott és nedves haj hosszára, hagyja hatni 3-5 percig, majd öblítse le. Keverhető pigmentekkel is.

Adatok
code
3437429
kiszereles
500 ml
deliverytime
5 nap
Cikkszám
3437429