Regisztráljon most!  Kérdése van? Hívjon minket! +36301817887

Kedves Vásárlóink Figyelem!

2024. Július 22 - Július 30 között szabadság miatt, a kiszállítás szünetel!

Természetesen ez idő alatt is fogadjuk rendeléseiket!!!

Megértésüket előre is köszönjük!

Hűségpontok

HŰSÉGPONT RENDSZER

 

 

 

 

 

 

 

Amit a hűségpont rendszerről tudni érdemes...

Mik azok a hűségpontok? 

A hűségpontok egyfajta virtuális fizetőeszközök, melyeket minden vásárlás során lehet gyűjteni. Visszatérő vásárlóink ezzel a rendszerrel hűségpontokat kapnak, melynek összegét a virtuális számlájukon kísérhetik figyelemmel, és a későbbi vásárlásaik során bármikor beválthatnak.

Hogyan működik? 

Minden vásárlást követően, minden elköltött 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked. Így tehát ha például 10.000 Ft értékben vásárolsz, akkor az adott vásárlásod után 30 db hűségpontot kapsz. Amennyiben a hűségpontjaidat a következő vásárlás során még nem akarod felhasználni, hanem tovább gyűjtenéd, akkor minden egyes további vásárlásod alkalmával a megnyert hűségpontok hozzáadódnak az előző hűségpont egyenlegedhez. Így akár több ezer Forint értékű összegnek megfelelő hűségpontot is felhalmozhatsz, melyet részben vagy akár egyben is levásárolhatsz.

1db hűségpont 1 Ft értéknek felel meg.
A hűségpontokat bármeddig gyűjtheted, hiszen nem járnak le soha, így bármikor be is válthatod őket. 

Ha fel szeretnéd használni a hűségpontjaidat, akkor ezt attól függően, hogy pontosan mennyi ponttal rendelkezel a rendszer arányosan kerekítve felajánlja azok felhasználását. 

Honnan tudom meg az aktuális hűségpont egyenlegemet?

Bejelentkezés után a jobb felső sarokban lévő lévő BÁBÚRA kattintva, a  KEDVEZMÉNYEK pontban íródik ki az aktuális hűségpontjaid száma.

Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

A vásárlási folyamat során a MEGRENDELÉS ŐSSZEGZÉSÉNÉL A FIZETÉSI MÓD ALATTI  lépésnél láthatod, hogy mennyi hűségpontod van, és itt is válthatod be az aktuális összeget, ha az " Önnek van felhasználható egyenlege a pontgyűjtő számláján: rublikát kipipálod."Amennyiben ez a mező üresen marad, úgy a pontokat gyűjtheted és és ha összejön a kedvező összeg akkor bármelyik vásárlásod esetén beválthatod 
A felajánlott hűségpontok beszámításra kerülnek, és a végösszegből levonódnak!
Attól függően, hogy pontosan mennyi ponttal rendelkezel a rendszer arányosan kerekítve ajánlja fel azok felhasználását. 

Hűségpont beváltásának feltétele: 10.000,- forint feletti vásárlás!!!

Hűségpontokat csak és kizárólag a webáruházon keresztül rendelt termékek után kapsz.

Természetesen amennyiben a vásárlási folyamat során azt választod, hogy a  webáruházban megrendelt termékeket személyesen veszed át, akkor jár a hűségpont.

Hűségpontokat csak és kizárólag a webáruházon keresztül rendelt termékek után kapsz. Természetesen amennyiben a vásárlási folyamat során azt választod, hogy a  webáruházban megrendelt termékeket személyesen veszed át, akkor jár a hűségpont.

 Akciós termék után is jár a hüségpont, amit a csökentett árból számitja a rendszer!

Amennyiben egy megrendelés meghiúsul a Te hibádból, tehát nem veszed át a csomagot, vagy meggondolod magad és mégsem kéred a megrendelt termékeket stb., valamint bejelölted, hogy felhasználod a pontjaidat, akkor a hűségpontjaid törölődni fognak, amit visszaállítani nem tudunk!

A hűségpont rendszer felhasználásának feltételei:

  • A hűségpontok gyűjtéséhez mindenképpen regisztrált felhasználónak kell lenned webáruházunkban.
  • A hűségpontok kizárólag a trim95.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni őket.
  • A hűségpontok csak megvalósult rendelés és átvétel során lépnek életbe.
  • A szállítási díj nem fizethető hűségponttal.
  • Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet.
  • A hűségpontok semmilyen körülmények között sem válthatóak készpénzre.
  • Ahűségpontodat csak 10.000,- forint vásárlása estén tudod beváltani!


Az Üzemeltető bármikor jogosult a fent leírtakon módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az Üzemeltető továbbá semmiféle, Felhasználó számára a szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre.

Amennyiben a hűségpont rendszerrel kapcsolatban problémád vagy kérdésed merül fel, a kapcsolat menűre kattintva, az ott megadott elérhetőségeken és módon veheted fel a kapcsolatot a weboldal Üzemeltetőivel. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft