Regisztráljon most!  Kérdése van? Hívjon minket! +36301817887

Crazy Color Hajszínező 100ml
Crazy Color Hajszínező 100ml
bruttó 1 700 Ft

Crazy Color Hajszínező 100ml

Crazy Color Hajszínező 100ml
Crazy Color Hajszínező 100ml
Crazy Color Hajszínező 100ml

Crazy Color Hajszínező 100ml

bruttó 1 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Részletek

A Crazy Colort mindenfajta más alkotórész hozzáadása nélkül kell használni. A Crazy Color használatával a legjobb eredményt éri el a hajon a még mélyebb szín kialakításáért. Fényt és mélységet ad a természetes hajszínnek. Oxidálószert nem tartalmaz, felvilágosító hatása nincs, ezért szőkés alapra kell felvinni. Egzotikus, vibráló hajszínhez a hajat ki kell szőkíteni alkalmazás előtt.

Crazy Color használata:

Mosson hajat, majd a színezőkrémet törölközőszáraz, enyhén nedves hajra vigye fel. Használjon festőecsetet, kenje a színt a haj teljes hosszára! Sötét színű vagy mélyvörös színek esetén, kezdje a festést 1/4–re a fejbőrtől. Kezdje a nyakszirttől, és haladjon keresztül a hajon! Folytassa a fésülést a hajon keresztül, amíg az habos nem lesz! A világos árnyalatok, előszőkítést, több fésülést és maximális előkészítést követelnek meg.
A Crazy Color hatóideje szobahőmérsékleten 15 perc.
Tartóssága 4-6 mosásig tart. A sötétebb árnyalatokból több öblítést követően tűnik el, mint a legvilágosabb árnyalatokból. Lúgos sampon használata elősegíti a szín távozását a hajból.

Használat előtti előszőkítés:

A legjobb eredmény eléréséhez a hajat szőkíteni, vagy színezni kell. Ha natúr hajon használja csak részleges színhatás érhető el. A hajat előlágyítani kell a következőképpen:60 ml peroxid, 15 g szőkítő por és 30 ml sampon. Használja samponként, hagyja a hajon 5-15 percig a haj érzékenységétől függően! A haj állapotától függően a szín eltérhet, ezért használat előtt, szín és érzékenységi próba ajánlott a haj kevésbé látható részén.

 

 

Adatok
Cikkszám
422972
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek