Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kénes Radír 125ml  KIFUTÓ KISZERELÉS!!!!!
Kénes Radír 125ml KIFUTÓ KISZERELÉS!!!!!

Kénes Radír 125ml KIFUTÓ KISZERELÉS!!!!!

A kén jótékony, bőrépítő hatásának köszönhetően a radírral a problémás, erősen aknés, gyulladt bőrt készítheted elő a kezelésekre. A kén már a radírozás fázisában kifejti gyulladáscsökkentő, nyugtató hatását, eltávolítja a megvastagodott szaruréteget és a bőr puha, sima tapintásúvá válik. Használhatod a lábujjak közötti bőr vékonyításához valamint kéntartalmának köszönhetően a gombák ellen is hatásos.

Használata egyszerű. Mivel két műveletet lehet elvégezni egy időben, így akkor is nyugodtan használhatod, ha csak rövid idő áll rendelkezésedre.

A terméknek erős kén illata lehet a kén jellegéből fakadóan!

Részletek

HASZNÁLATA OTTHON: 

Használd hetente nyugtató, gyulladáscsökkentő pakolásként a gyulladt, aknés bőr ápolására.
Használd havonta 2-szer radírként az elhalt hámréteg eltávolításához. A peelingezés után simítsd át a bőrt Kénes krémmel, mely a radírozásnak köszönhetően még könnyebben felszívódik és nyugtató, hidratáló hatását gyorsabban fejti ki.
Ha mindkettő funkcióját szeretnéd kihasználni ennek a különleges összetételű pakolásnak, akkor közepes vastagságban vidd fel az arcra és várd meg míg majdnem megszárad. A száradás előtt, peeling kesztyűvel vagy puha sörtéjű kefével radírozd át a bőrt.

 

Adatok
code
3383412
kiszereles
125 ml
deliverytime
5 nap
Cikkszám
3383412